Türk halkı dizilerde mafya konusu işlenmesine karşılık veren bir topluluk. 2000 yılı sonrasında Deli Yürek ile başlayan mafya dizileri furyası devamında Kurtlar Vadisi, Ezel ve Çukur gibi yapımlarla pik yapmayı başardı. Özellikle Kurtlar Vadisi aşk dizilerinin revaçda olduğu dönemde sektöre farklılık katması bu diziyi halkın gözünde yukarı bir seviyeye taşımıştı. Vatandaşlar yeni sezonda gelmesi beklenen mafya dizileri hakkında çok fazla soru soruyor. İşte 2024 yılı 3 bomba Mafya dizisiyle geliyor. Dizilerin isimleri ne olacak? Dizilerde hangi oyuncular oynayacak? Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Çukur ve Aras bulut İynemli yeniden mi buluşuyor? Gibi soruların cevapları...

2024 yılı 3 bomba Mafya dizisiyle geliyor Dizilerin isimleri ne olacak?

Kulislerde yer alan haberlere göre 2024 sezonu mafya dizilerinin yılı olarak karşımıza çıkacak. Özellikle Kurtlar Vadisi dizisi vatandaşlar tarafından ne zaman başlayacağı konusunda sürekli soru alıyor. Medya kuruluşlarında yer alan haberlere göre Kurtlar Vadisi dizisi 2023 yılının ekim ayında başlayacak kadronun içerisinde kimler olduğu henüz netlik kazanmadı.

2017 yılında başlayan ve 4 sezon süren Çukur diziside Kurtlar vadisi dizisi sonrasında sektörde mafya dizisi boşluğunu doldurmuştu. Aras Bulut İynemli bu dizide gösterdiği performans ile çok öne çıkmış ve ününe ün katmıştı. Dizi İstanbul'un bir mahallesinde yer alan mafyaların çekişmelerini ve çatışmalarını anlatıyor.

Bir başka mafya diziside Hudutsuz sevda olarak karşımıza çıkıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisi ile seyircinin kalbine girmeyi başaran Ozan Akbaba'da yer alacak gibi görünüyor. Dizide aşk ve intikam konuları ön planda olacak.

Dizilerde hangi oyuncular oynayacak? Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Çukur ve Aras bulut İynemli yeniden mi buluşuyor?

Hudutsuz Sevda 

FOX’un Medyapım yapımı “Hudutsuz Sevda” dizisi, sürükleyici senaryosuyla yeni sezonda dikkat çeken diziler arasında yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Yapımcıları Fatih Aksoy ve Bahadır Özdener olan dizide, Deniz Can Aktaş “Halil İbrahim” ve Miray Daner “Zeynep” karakterlerini canlandırıyor.

Hava Muhalefeti filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Hava Muhalefeti filmi Ortanca nerede? Hava Muhalefeti filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Hava Muhalefeti filmi Ortanca nerede?

Hudutsuz Sevda 

Dizide Zeynep’in babası “Rızvan” rolünde Mesut Akusta, Rızvan’ın oğlu Fikret rolünde Burak Sevinç, Rızvan’ın resmi eşi olmayan “Asiye” rolünde Esra Dermancıoğlu var. Dizinin oyuncu kadrosuna 4 yeni isim daha katıldı. Asuman Dabak, Rızvan’ın resmi eşi Nedime karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Çukur benzeri olacak dizi

Dizinin başrolünde Aras Bulut'un olacağı düşünülüyor. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise henüz bilinmiyor ama güçlü bir kadro olması bekleniyor.

Çukur benzeri olacak dizi

Kurtlar Vadisi 2024 yılı versiyonu

Ekranlara dönmeye hazırlanan Kurtlar Vadisi Kaos'un oyuncu kadrosu ise henüz netlik kazanmadı. Dizide daha önce rol alan Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi isimlerin yer alması beklenirken, Net oyuncu kadrosunun ilerleyen süreçte belli olacak.

Kurtlar Vadisi 2024 yılı versiyonu

Kaynak: Enes Kocatürk